Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Carrefour

Bezorgservice Carrefour

Nieuwsgierig naar de bezorgservice van Carrefour? Hieronder proberen wij een actueel beeld te schetsen. Online boodschappen doen, en de boodschappen bezorgservice zijn de laatste tijd enorm populair. Een groot aantal supermarkten biedt bezorgen al een tijd aan, en steeds meer inwoners kunnen hiervan profiteren. Maar wat is de status van de bezorgservice van Carrefour? Lees hieronder meer. Opmerking: Online boodschappen doen en boodschappen bezorgen zit enorm in de lift. Het kan zijn dat de info al achterhaald is. Bezoek de website www.carrefour.eu voor de juiste informatie. Voer je postcode in (bijv. 1900OS / 5200SL) en kom erachter of de gratis bezorgservice van Carrefour actief is en of ook in jouw plaats bezorgd wordt. Weten welke online supers verder in jouw woonplaats bezorgen? Gebruik dan de zoekfunctie. Zoek bijvoorbeeld op Hummelo of Heiloo, en maak kennis met de bezorgservices. Het voordeel van de online supermarkt is dat er meer is dan de supermarkt in de buurt. Dankzij het internet heb je veel keuze. Meer aanbieders nog goedkoper boodschappen doen! Pak de hoogste korting op producten uit categorieën zoals Gehaktbal en Mosselen. Producten van merken zoals Bloem en ook Ron Zacapa vind je vaak in de aanbieding online. Bekijk dus snel of de Carrefour bezorgservice ook bij jou bezorgt! Bekijk ook het laatste nieuws over de Bezorgservice Hoogvliet

Boodschappen thuisbezorgen Carrefour

Carrefour is een winkel met veel supermarkten door het land. Een grote variatie in het assortiment, aantrekkelijke acties, en het personeel is erg klantgericht. Maar volstaat dit? Boodschappen thuisbezorgen is iets waar steeds meer boodschappers ook naar kijken. Hoe zit het dan met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Carrefour? Mensen hebben vaak maar weinig tijd. De hele dag aan het werk en ook ’s avonds de nodige verplichtingen. De boodschappen halen kost veel tijd. In de auto heen en weer, alle boodschappen op je lijstje vinden (waar moet ik zijn voor de Sistema Noodle bak of Bonduelle Broccoli?). Ook staat er vaak een dikke rij voor de kassa. Een supermarkt bezoek kost je al snel 37 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Carrefour is dan een uitkomst! Online boodschappen doen doe je in minder dan 16 minuten. Scroll even naar boven en bekijk hoe het staat met de bezorgservice Carrefour. Bezorgt de supermarkt ook bij jou? Probeer de online supermarkt dan gewoon een keer uit.

Hoe werkt boodschappen thuisbezorgen?

  • Je bestelt alle artikelen zonder moeite op je computer of telefoon.
  • Daarna selecteer je een aflevermoment.
  • Zaterdagochtend om 7:00, donderdagmiddag om 15:30 of maandag in de avond om 19:00.
  • Er is altijd een geschikt moment.
  • Bij de meeste bezorgdiensten betaal je veilig achteraf met de PIN.
  • Automatische incasso is vaak ook mogelijk.
  • Surf naar www.carrefour.eu voor alle mogelijkheden/voorwaarden van boodschappen bezorgen Carrefour

Carrefour Pick-up Point

Vind je boodschappen bezorgen niet handig? Ook dan bestel je gewoon je boodschappe online. Via een boodschappen afhaalpunt pik je de boodschappen zelf op. Wil je weten of er een Pick-up point van Carrefour in jouw regio is? Op deze pagina lees je meer over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Carrefour Pick-up points. De afhaalpunten zijn vaak de supermarkten zelf en op wegen waar veel verkeer komt (O.a. naast de A50). Controleer meteen of er al een Carrefour pick-up-point in de buurt geopend is. Of uiteraard vlakbij je kantoor. Alle producten die je besteld hebt (bijvoorbeeld Marrouche Falafel mix en Glycerona Handcream active tube) zijn door de super bijeen verzameld en staan al klaar. Jouw bestelling wordt in jouw wagen gezet. Binnen 6 minuten rij je volgeladen weer weg. Je bepaalt zelf het afhaalmoment. De voordelen zijn enorm! Bekijk nu zelf of en welke Carrefour pick-up points er voorhanden zijn.