Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Colruyt

Bezorgservice Colruyt

Op zoek naar informatie over de bezorgservice van Colruyt? Op deze pagina delen wij de laatste updates. Online boodschappen doen, en boodschappen bezorgen wordt steeds gangbaarder. Een aantal supers heeft net de bezorgdienst opgestart, en steeds meer inwoners kunnen hiervan profiteren. Wat zijn de laatste ontwikkelingen van de bezorgservice van Colruyt? Bekijk de actuele status. Opmerking: Online boodschappen doen en boodschappen bezorgen is volop in ontwikkeling. Deze informatie is mogelijk niet actueel. Surf naar de website www.colruyt.be om te zien of en waar er bezorgd wordt. Voer je postcode in (bijv. 6000SQ of 6300NW) en lees direct of de gratis bezorgservice van Colruyt dienstdoet en of er ook in jouw postcodegebied bezorging mogelijk is. Nieuwsgierig welke online supers nog meer bij jou bezorgen? Met de zoekfunctie vind je jouw plaats. Zoek maar eens op Winkel of Oudelande, en je vindt de bezorgdiensten. Het handige van online boodschappen doen is dat er meer is dan de supermarkten in jouw plaats. Dankzij het internet is de keuze enorm. Meer supermarkten betekent spotgoedkope boodschappen! Pak de hoogste korting op producten uit categorieën zoals Alcoholvrije wijn en ook Lampen, batterijen. Duurdere boodschappen van bijv. Jonnie & Oos en Monkeyballs zij op internet vaak in prijs verlaagd. Controleer direct of de Colruyt bezorgservice ook in jouw straat bezorgt!Tip: lees nu ook alles over de Bezorgservice Delhaize

Boodschappen thuisbezorgen Colruyt

Colruyt is een supermarkt met vele vestigingen door het hele land. Een mooi assortiment, aantrekkelijke acties, en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Maar is dat vandaag de dag voldoende? Boodschappen thuisbezorgen is een dienst waar meer en meer inwoners graag gebruik van maken. Maar hoe staat het met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Colruyt? Mensen houden van gemak. De hele dag aan het werk en een druk gezin. De boodschappen halen duurt vaak vrij lang. In de auto (of fiets) op en neer, het zoeken naar de juiste boodschappen (waar moet ik zijn voor de Kousenvoetjes met katoen wit of Tapasprikkers?). En dan hebben we het nog niet gehad over de rij voor de kassa. Het wekelijkse bezoekje aan de super duurt zo 1,5 uur. Boodschappen aan huis bezorgen door Colruyt kan flink wat tijd besparen. Online boodschappen doen kost je vaak nog geen een paar minuten. Check bovenaan de pagina direct ontwikkelingen met betrekking tot de bezorgservice Colruyt. Is de bezorgdienst bij jou actief? Koop je boodschappen dan gewoon eens bij de internet-supermarkt!

Hoe maak ik gebruik van een boodschappen bezorgservice?

  • Je bestelt alle artikelen zonder moeite met je tablet, PC of smartphone.
  • Alles gevonden? Dan kies je een bezorgmoment.
  • Dinsdagochtend om 7:30, donderdagmiddag om 15:30 of zaterdag ’s avonds rond 20:30.
  • Tegenwoordig kun je dit nauwkeurig aangeven.
  • Bij het gros van de bezorgservices betaal je lekker makkelijk achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Surf naar www.colruyt.be voor de laatste updates m.b.t. boodschappen bezorgen Colruyt

Colruyt Pick-up Point

Vind je boodschappen bezorgen niet handig? Ook dan kan je online je boodschappen doen. Via een boodschappen afhaalpunt pik je de boodschappen zelf op. Wil je weten of er een Pick-up point van Colruyt bij jou in de omgeving is? Hierboven vind je de laatste updates m.b.t. de boodschappen bezorgservice en de eventuele Colruyt Pick-up points. De afhaalpunten zijn vaak de supermarkten zelf en op wegen waar veel verkeer komt (Denk aan punten langs de A65). Controleer meteen of er al een Colruyt pick-up-point in de buurt geopend is. Een afhaalpunt bij je werk is ook ideaal. Alle gekozen boodschappen (als bijv. Calvé Saus fles samba en Signal Zachte munt 7-13 jaar) zijn door de super bijeen verzameld en staan op jou te wachten. Het krat met boodschappen wordt in jouw auto gelegd. In slechts 5 minuten zit je weer op de weg. Je beslist zelf wanneer je langskomt. Wat een gemak! Bekijk nu zelf of en welke Colruyt pick-up points er voorhanden zijn.