Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Delhaize

Bezorgservice Delhaize

Alles weten over de bezorgservice van Delhaize? Op deze pagina vind je de actuele bezorggebieden. De online supermarkt, en het aan huis bezorgen van de boodschappen is gigantisch aan het groeien. Veel supermarkten zijn onlangs begonnen met bezorgen, en het bezorggebied wordt steeds groter. Maar wat is de status van de bezorgservice van Delhaize? Bekijk de huidige situatie hieronder. Opmerking: Shoppen bij de online supermarkt en de boodschappen thuis laten bezorgen is volop in ontwikkeling. Het kan zijn dat de info al achterhaald is. Open de website www.delhaize.be om te zien of en waar er bezorgd wordt. Zoek op je postcode (bijvoorbeeld 7900WZ / 5300AP) en lees direct of de gratis bezorgservice van Delhaize dienstdoet en of er ook in jouw postcodegebied bezorging mogelijk is. Weten welke bezorgservices nog meer bij jou bezorgen? Met de zoekfunctie vind je jouw plaats. Zoek bijv. op Stroobos of Silenrieux om de bezorgdiensten te bekijken. Het pluspunt van shoppen bij de online supermarkt is dat er meer is dan de supermarkt om de hoek. Met behulp van de online super heb je veel keuze. Meer supermarkten betekent lagere prijzen! Toegang tot veel aanbiedingen uit categorieën als Mihoen maaltijden en ook Likkepot van de versafdeling. Duurdere boodschappen van bijv. Gini en ook Dettol zij op internet vaak in prijs verlaagd. Check dus meteen of de Delhaize bezorgservice al bij jou komt! Bekijk ook het laatste nieuws over de Bezorgservice Jan Linders

Boodschappen thuisbezorgen Delhaize

Delhaize is een supermarkt met vele vestigingen door het hele land. Een grote variatie in het assortiment, lage prijzen, en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Maar is dit afdoende? Boodschappen bezorgen is een service waar steeds meer inwoners rekening mee houden. Hoe zit het dan met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Delhaize? Mensen hebben vaak maar weinig tijd. Een drukke carrière en een druk gezin. De boodschappen halen neemt veel tijd in beslag. In de auto (of fiets) op en neer, het zoeken naar de juiste boodschappen (in welk schap staan de BBQ borstel driehoek of Dr. Oetker Big Americans pizza Hawaii?). Ook staat er vaak een dikke rij voor de kassa. Een supermarkt bezoek kost je al snel 52 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Delhaize is dan een uitkomst! Online boodschappen doen kost je vaak niet meer dan een paar minuten. Bekijk hierboven meteen hoe het staat met de bezorgservice Delhaize. Komt de bezorgdienst ook bij jou? Doe eens gek, en bestel je boodschappen eens via internet.

Hoe werkt boodschappen thuisbezorgen?

  • Je bestelt alle boodschappen makkelijk en vlot met je smartphone of tablet.
  • Daarna selecteer je een bezorgdag + tijdstip.
  • Donderdag op tijd, om 8:00, donderdagmiddag om 14:15 of maandagavond om 20:45.
  • Er is altijd een geschikt moment.
  • Bij zo’n 90% van de bezorgdiensten betaal je probleemloos achteraf met de PIN.
  • Automatische incasso behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Ga naar www.delhaize.be voor meer informatie over boodschappen bezorgen Delhaize

Delhaize Pick-up Point

Liever de boodschappen zelf afhalen? Ook dan bestel je gewoon je boodschappe online. Met behulp van een boodschappen afhaalpunt haal je de boodschappen gewoon zelf op. Benieuwd of er ook een Pick-up point van Delhaize in jouw buurt is? Aan het begin van de pagina tref je meer details over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Delhaize Pick-up points. De afhaalpunten vind je doorgaans in de supermarkten zelf en op wegen waar veel verkeer komt (Denk aan punten langs de A65). Controleer meteen of er al een Delhaize pick-up-point in jouw omgeving is. Of wellicht een afhaalpunt bij je kantoor. Alle producten die je besteld hebt (bijvoorbeeld Verse pesto rood en Kurkuma gemalen) zijn bij elkaar gepakt en staan op jou te wachten. Jouw bestelling wordt in jouw auto geplaatst. Binnen 4 minuten kun je jouw weg weer vervolgen. Kies zelf het afhaalmoment. De voordelen zijn enorm! Bekijk nu zelf of en welke Delhaize pick-up points er in jouw omgeving aanwezig zijn.