Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Intermarche

Bezorgservice Intermarche

Benieuwd naar de bezorgservice van Intermarche? Hieronder bekijk je wat de actuele status is. Het online bestellen, en de boodschappen bezorgservice zijn de laatste tijd enorm populair. Veel supermarkten zijn onlangs begonnen met bezorgen, en veel supermarkten breiden het bezorggebied uit. Maar wat is de status van de bezorgservice van Intermarche? Lees hieronder meer. Let wel: Via internet boodschappen doen en boodschappen bezorgen staat niet stil. Deze informatie is mogelijk niet actueel. Bezoek de website www.intermarche.be om te zien of en waar er bezorgd wordt. Gebruik de postcode-tool (bijvoorbeeld 5200JT / 2300KN) en lees direct of de gratis bezorgservice van Intermarche dienstdoet en of deze ook in jouw omgeving actief is. Benieuwd welke bezorgservices verder in jouw woonplaats bezorgen? Met de zoekfunctie vind je jouw plaats. Zoek bijv. op Bertrée of Sprimont, en maak kennis met de bezorgservices. Het pluspunt van online boodschappen doen is dat je veel meer te kiezen hebt dan de supermarkt in de buurt. Via de webwinkel van de supermarkt bepaal je zelf waar je de boodschappen doet. Meer supers betekent spotgoedkope boodschappen! Shop tegen de laagste prijzen binnen schappen zoals Afslankdranken en ook Tagliolini. A-merk producten van o.a. Winemaker’s Lot en ook Rio zij op internet vaak in prijs verlaagd. Kijk dus meteen of de Intermarche bezorgservice ook in jouw straat bezorgt!Tip: lees nu ook alles over de Bezorgservice Emte

Boodschappen thuisbezorgen Intermarche

Intermarche is een supermarkt met vele vestigingen door het hele land. Een goed assortiment, sterke aanbiedingen, en het personeel is erg klantgericht. Maar is dat vandaag de dag voldoende? Boodschappen thuisbezorgen is een service waar steeds meer mensen graag gebruik van maken. En, wat is de status van (gratis) boodschappen thuisbezorgen Intermarche? Boodschappers willen de boodschappen snel in huis hebben. Een drukke carrière en een gezinsleven. Het bezoeken van de supermarkt kost veel tijd. In de auto (of fiets) op en neer, producten zoeken (waar moet ik zijn voor de Bamboe beker to go antraciet of Kousenvoetjes met badstof zwart?). Ook staat er vaak een dikke rij voor de kassa. Boodschappen doen duurt al gauw 51 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Intermarche is dan ook iets waar veel consumenten wel oren naar hebben. Online boodschappen doen kost je vaak niet meer dan 12 minuten. Helemaal bovenaan deze pagina zie je hoe het staat met de bezorgservice Intermarche. Bezorgt de supermarkt ook bij jou? Probeer de online supermarkt dan gewoon een keer uit.

Hoe werkt boodschappen thuisbezorgen?

  • Je bestelt alle producten snel en eenvoudig op je computer of telefoon.
  • Alles gevonden? Dan kies je wanneer je de boodschappen wilt ontvangen.
  • Zaterdagochtend om 11:15, donderdag in de middag om 15:00 of zaterdag in de avond om 19:30.
  • Steeds vaker beslis je dit zelf.
  • Bij het gros van de bezorgservices betaal je lekker makkelijk achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Surf naar www.intermarche.be voor de laatste updates m.b.t. boodschappen bezorgen Intermarche

Intermarche Pick-up Point

Liever de boodschappen zelf afhalen? Geen enkel probleem! Dankzij een boodschappen afhaalpunt pik je de boodschappen zelf op. Wil je weten of er een Pick-up point van Intermarche bij jou in de omgeving is? Aan het begin van de pagina vind je actuele informatie over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Intermarche Pick-up points. De afhaalpunten vind je doorgaans in de supermarkten en langs de snelwegen (O.a. naast de A32). Bekijk dus snel of er al een Intermarche pick-up-point rondom jouw woonplaats is. Of wellicht een afhaalpunt bij je kantoor. Alle gekozen boodschappen (als bijv. Oral-B Vitality cross action elek tandenborstel of Grand’Italia Tortellini al gusto carne) zijn door de super bijeen verzameld en staan al klaar. De complete order wordt keurig in de auto ingeladen. In minder dan 7 minuten zit je weer op de weg. Selecteer zelf een moment dat je het op komt halen! Genoeg voordelen! Check nu meteen of en welke Intermarche pick-up points er in jouw regio beschikbaar zijn.