Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Magda

Bezorgservice Magda

Benieuwd naar de bezorgservice van Magda? Hier proberen wij een actueel beeld te schetsen. Via internet boodschappen bestellen, en boodschappen bezorgen wordt steeds gangbaarder. Een aantal supers heeft net de bezorgdienst opgestart, en het bezorggebied wordt steeds groter. Hoe zit het nu met de bezorgservice van Magda? Lees hieronder meer. Let wel: Online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen is volop in ontwikkeling. Wellicht is de informatie niet helemaal correct. Bezoek de website www.magda.be en check of/waar je kunt laten bezorgen. Voer je postcode in (bijv. 5400NS of 3900QO) en lees direct of de gratis bezorgservice van Magda al rondrijdt en of er ook in jouw postcodegebied bezorging mogelijk is. Meer weten over welke bezorgservices actief zijn in jouw woonplaats? Gebruik dan de zoekfunctie. Zoek bijvoorbeeld op Hoves of Onna om de bezorgdiensten te bekijken. Het handige van online boodschappen bestellen is dat er meer is dan de supermarkt in de buurt. Met behulp van de online super bepaal je zelf waar je de boodschappen doet. Meer aanbieders spotgoedkope boodschappen! Pak de hoogste korting op producten uit categorieën zoals Smeerkaas en ook Kokosbrood. Producten van merken zoals Total Care en ook Rang bestel je online nog goedkoper! Check dus meteen of de Magda bezorgservice al bij jou komt! Nieuw: alle informatie over de Bezorgservice Dekamarkt

Boodschappen thuisbezorgen Magda

Magda heeft veel winkels. Een grote variatie in het assortiment, aantrekkelijke acties, en klantvriendelijk personeel. Maar is dat genoeg? Boodschappen aan huis bezorgen is een service waar alsmaar meer mensen dankbaar gebruik van maken. Echter, hoe zit het met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Magda? Boodschappers willen de boodschappen snel in huis hebben. De hele dag aan het werk en een druk gezin. Boodschappen inslaan neemt veel tijd in beslag. Het ritje heen en terug, alle boodschappen op je lijstje vinden (waar moet ik zijn voor de Bamboe beker groen combi of Biologisch Royal gala?). Om nog maar te zwijgen over de kassarij. Boodschappen doen duurt al gauw 30 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Magda kan flink wat tijd besparen. Online boodschappen doen kost je vaak nog geen een kwartier. Scroll even naar boven en bekijk ontwikkelingen met betrekking tot de bezorgservice Magda. Brengt deze supermarkt de boodschappen bij jou thuis? Bestel je boodschappen dan gewoon eens online.

Hoe werkt online boodschappen doen en thuisbezorging?

  • Je bestelt alle artikelen snel en eenvoudig met je smartphone of tablet.
  • Daarna selecteer je een bezorgmoment.
  • Maandag op tijd, om 9:30, vrijdagmiddag om 13:00 of vrijdag in de avond om 18:45.
  • Tegenwoordig kun je dit nauwkeurig aangeven.
  • Bij de meeste bezorgdiensten betaal je veilig achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso kan vaak ook gewoon.
  • Surf naar www.magda.be voor de laatste updates m.b.t. boodschappen bezorgen Magda

Magda Pick-up Point

Liever de boodschappen zelf afhalen? Ook dan bestel je gewoon je boodschappe online. Via een boodschappen afhaalpunt haal je jouw bestelling zelf af. Wil je weten of er een Pick-up point van Magda in jouw regio is? Op deze pagina lees je meer over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Magda Pick-up points. De afhaalpunten vind je meestal in de winkels en in de buurt van drukke wegen (bijv. langs de A58). Controleer meteen of er al een Magda pick-up-point in jouw omgeving is. Of uiteraard vlakbij je kantoor. Alle boodschappen die je hebt besteld (bijv. Etos Borsteltjes fijn 5 mm en Prodent Tandpasta coolmint) zijn netjes uitgezocht en wachten op jouw komst. De complete order wordt keurig in de auto ingeladen. Binnen 4 minuten kun je jouw weg weer vervolgen. Je bepaalt zelf het afhaalmoment. Genoeg voordelen! Ga meteen na of en welke Magda pick-up points er voorhanden zijn.