Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Makro

Bezorgservice Makro

Op zoek naar informatie over de bezorgservice van Makro? Hieronder proberen wij een actueel beeld te schetsen. Het online bestellen, en het aan huis bezorgen van de boodschappen wordt steeds gangbaarder. Voor veel supers is boodschappen bezorgen niets nieuws meer, en veel supermarkten breiden het bezorggebied uit. Hoe zit het nu met de bezorgservice van Makro? Bekijk de huidige situatie hieronder. Let op: Via internet boodschappen doen en boodschappen aan huis laten bezorgen zit enorm in de lift. Wellicht is de informatie niet helemaal correct. Open de website www.makro.nl en check of/waar je kunt laten bezorgen. Gebruik de postcode-tool (bijvoorbeeld 6800YP / 4100YR) en ontdek of de gratis bezorgservice van Makro actief is en of er ook in jouw postcodegebied bezorging mogelijk is. Meer weten over welke online supermarkten langskomen in jouw dorp of stad? Vul jouw plaatsnaam in de zoekbalk in. Zoek bijvoorbeeld op Klein-Gelmen of Westmalle, en check alle supermarkt bezorgdiensten. Het bijkomende voordeel van de online supermarkt is dat de keuze een stuk groter is dan de supermarkt vlakbij. Dankzij het internet is de keuze enorm. Meer keuze betekent nog goedkoper boodschappen doen! Toegang tot veel aanbiedingen uit categorieën als Deodorant en Chinese mix. A-merk producten van o.a. Groot Constantia en Zwaluw zij op internet vaak in prijs verlaagd. Check dus meteen of de Makro bezorgservice ook in jouw straat bezorgt!Tip: lees nu ook alles over de Bezorgservice Boni

Boodschappen thuisbezorgen Makro

Makro is een keten met veel winkels. Een grote variatie in het assortiment, sterke aanbiedingen, en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Maar is dat vandaag de dag voldoende? Boodschappen aan huis bezorgen is iets waar steeds meer boodschappers graag gebruik van maken. Maar hoe staat het met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Makro? Mensen houden van gemak. De hele dag aan het werk en een gezin en hobby’s. Het bezoeken van de supermarkt neemt veel tijd in beslag. In de auto heen en weer, de hele winkel afstruinen (waar vind ik ook alweer Koksmes of Bolsius Kaars rustiek ivoor 8 cm?). En soms lijkt het net of iedereen boodschappen doet op hetzelfde moment. Het wekelijkse bezoekje aan de super duurt zo 54 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Makro is dan een uitkomst! Online boodschappen doen duurt gemiddeld slechts 20 minuten. Check bovenaan de pagina direct de laatste updates m.b.t. de bezorgservice Makro. Is de bezorgdienst bij jou actief? Koop je boodschappen dan gewoon eens bij de internet-supermarkt!

Hoe werkt online boodschappen doen en thuisbezorging?

  • Je bestelt alle artikelen comfortabel en supersnel vanaf je laptop of PC.
  • Alles gevonden? Dan kies je een aflevermoment.
  • Donderdag op tijd, om 8:30, dinsdagmiddag om 15:15 of maandag in de avond om 20:45.
  • Vaak bepaal je zelf de bezorgdag.
  • Bij zo’n 90% van de bezorgdiensten betaal je probleemloos achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso is handig als je vaker online bestelt!
  • Surf naar www.makro.nl voor alle mogelijkheden/voorwaarden van boodschappen bezorgen Makro

Makro Pick-up Point

Liever de boodschappen zelf afhalen? Ook dan bestel je gewoon je boodschappe online. Dankzij een boodschappen afhaalpunt haal je de boodschappen gewoon zelf op. Nieuwsgierig of er een Pick-up point van Makro in jouw regio is? Aan het begin van de pagina vind je actuele informatie over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Makro Pick-up points. De afhaalpunten zijn doorgaans gevestigd in de supermarkten en op wegen waar veel verkeer komt (O.a. naast de A16). Controleer meteen of er al een Makro pick-up-point rondom jouw woonplaats is. Of uiteraard vlakbij je kantoor. Alle producten die je besteld hebt (bijvoorbeeld Philips Opzetborstel 2-pack of Salade pittenmix) zijn bij elkaar verzameld en staan al klaar. Jouw bestelling wordt in jouw wagen gezet. In slechts 4 minuten zit je weer op de weg. Kies zelf het afhaalmoment. De voordelen zijn enorm! Ga meteen na of en welke Makro pick-up points er bij jou in de buurt geopend zijn.