Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice OKay

Bezorgservice OKay

Benieuwd naar de bezorgservice van OKay? Hieronder bekijk je wat de actuele status is. Het online bestellen, en het aan huis bezorgen van de boodschappen zijn de laatste tijd enorm populair. Veel supermarkten zijn onlangs begonnen met bezorgen, en veel supermarkten breiden het bezorggebied uit. Hoe staat het met de bezorgservice van OKay? Lees hieronder meer. Let op: Via internet boodschappen doen en boodschappen aan huis laten bezorgen zit enorm in de lift. Wellicht is de informatie niet helemaal correct. Surf naar de website okay.colruytgroup.be voor de juiste informatie. Check je postcode (bijv. 7400AF / 5700HI) en kom erachter of de gratis bezorgservice van OKay actief is en of er ook bij jou bezorgd wordt. Weten welke online supermarkten nog meer bij jou bezorgen? Met de zoekfunctie vind je jouw plaats. Zoek maar eens op Poortugaal of Vierlingsbeek, en je vindt de bezorgdiensten. Het pluspunt van shoppen bij de online supermarkt is dat je veel meer te kiezen hebt dan de supermarkten in jouw plaats. Via de webwinkel van de supermarkt bepaal je zelf waar je de boodschappen doet. Meer aanbieders spotgoedkope boodschappen! Zo profiteer je van de laagste prijzen uit schappen als Indonesische mix en Grapefruitsap. Duurdere boodschappen van bijv. V2C en ook Fever Tree koop je online goedkoper! Bekijk dus snel of de OKay bezorgservice ook in jouw straat bezorgt!Nieuw: alle informatie over de Bezorgservice Coop

Boodschappen thuisbezorgen OKay

OKay heeft veel winkels. Een mooi assortiment, sterke aanbiedingen, en bijzonder aardig personeel. Maar is dat genoeg? Boodschappen thuisbezorgen is een dienst waar alsmaar meer boodschappers dankbaar gebruik van maken. En, wat is de status van (gratis) boodschappen thuisbezorgen OKay? Mensen hebben vaak maar weinig tijd. Een drukke carrière en een druk gezin. Het bezoeken van de supermarkt kost veel tijd. In de auto (of fiets) op en neer, het zoeken naar de juiste boodschappen (waar moet ik zijn voor de Vacuvin Snackmarkers of Servetten bloemen 24 x 24 cm?). En soms lijkt het net of iedereen boodschappen doet op hetzelfde moment. “Even” de boodschappen in huis halen kost je zo 49 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door OKay is dan ook iets waar veel consumenten wel oren naar hebben. Online boodschappen doen kost je vaak niet meer dan 14 minuten. Bekijk hierboven meteen ontwikkelingen met betrekking tot de bezorgservice OKay. Is de bezorgdienst bij jou actief? Probeer de online supermarkt dan gewoon een keer uit.

Hoe werkt online boodschappen doen en thuisbezorging?

  • Je bestelt alle benodigde boodschappen zonder moeite met je smartphone of tablet.
  • Alles gevonden? Dan kies je een bezorgdag + tijdstip.
  • Woensdag op tijd, om 8:00, woensdagmiddag om 13:45 of woensdag ’s avonds rond 22:15.
  • Steeds vaker beslis je dit zelf.
  • Bij de meeste bezorgdiensten betaal je lekker makkelijk achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso is vaak ook mogelijk.
  • Surf naar okay.colruytgroup.be voor meer informatie over boodschappen bezorgen OKay

OKay Pick-up Point

Geef je de voorkeur aan boodschappen ophalen? Ook dan bestel je gewoon je boodschappe online. Via een boodschappen afhaalpunt haal je de boodschappen gewoon zelf op. Weten of er een Pick-up point van OKay in jouw buurt is? Hierboven vind je de laatste updates m.b.t. de boodschappen bezorgservice en de eventuele OKay Pick-up points. De afhaalpunten vind je meestal in de supermarkten zelf en op wegen waar veel verkeer komt (O.a. naast de A7). Check dus nu of er ook al een OKay pick-up-point bij jou in de buurt is. Een afhaalpunt bij je werk is ook ideaal. Alle boodschappen die je hebt besteld (bijv. Sensodyne Gentle whitening tandpasta en Stemgember (bolletjes op siroop)) zijn door de super bijeen verzameld en staan al klaar. De complete order wordt keurig in jouw wagen gezet. Binnen 2 minuten rij je volgeladen weer weg. Je beslist zelf wanneer je langskomt. Genoeg voordelen! Ga meteen na of en welke OKay pick-up points er bij jou in de buurt geopend zijn.