Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Prima

Bezorgservice Prima

Benieuwd naar de bezorgservice van Prima? Op deze pagina proberen wij een actueel beeld te schetsen. Online boodschappen doen, en het aan huis bezorgen van de boodschappen is gigantisch aan het groeien. Een aantal supers heeft net de bezorgdienst opgestart, en in steeds meer dorpen en steden rijden de bezorgdiensten rond. Maar wat is de status van de bezorgservice van Prima? Lees hieronder meer. Let wel: Online boodschappen bestellen en boodschappen aan huis laten bezorgen zit enorm in de lift. Het is mogelijk dat de huidige situatie veranderd is. Ga naar de site www.prima.be voor een actueel overzicht. Voer je postcode in (bijv. 1400KY / 8100BY) en ontdek of de gratis bezorgservice van Prima dienstdoet en of ook in jouw plaats bezorgd wordt. Meer weten over welke online supermarkten verder in jouw woonplaats bezorgen? Gebruik dan de zoekfunctie. Zoek maar eens op Nieuwstadt of Dinteloord om de bezorgdiensten te bekijken. Het pluspunt van de online supermarkt is dat de keuze een stuk groter is dan de supermarkt in de buurt. Dankzij het internet is de keuze enorm. Meer aanbieders goedkopere boodschappen! Pak de hoogste korting op producten uit categorieën zoals Bodybutter en ook Rustieke kaarsen. Duurdere boodschappen van bijv. Van Delft en De Borgen vind je vaak in de aanbieding online. Check dus meteen of de Prima bezorgservice al bij jou komt! Ook online beschikbaar: Alles over de Bezorgservice Intermarche

Boodschappen thuisbezorgen Prima

Prima heeft veel winkels. Een mooi assortiment, sterke aanbiedingen, en het personeel is erg klantgericht. Maar is dat genoeg? Boodschappen thuisbezorgen is een dienst waar steeds meer inwoners dankbaar gebruik van maken. Maar hoe staat het met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Prima? Boodschappers willen de boodschappen snel in huis hebben. De hele dag aan het werk en ook ’s avonds de nodige verplichtingen. Boodschappen doen neemt veel tijd in beslag. In de auto (of fiets) op en neer, producten zoeken (in welk schap staan de Hak Ananas blokjes op ananassap of CêlaVita Country halve krieltjes?). En soms lijkt het net of iedereen boodschappen doet op hetzelfde moment. “Even” de boodschappen in huis halen kost je zo 43 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Prima kan flink wat tijd besparen. Online boodschappen doen duurt gemiddeld slechts 15 minuten. Bekijk hierboven meteen wat de status is van de bezorgservice Prima. Is de bezorgdienst bij jou actief? Koop je boodschappen dan gewoon eens bij de internet-supermarkt!

Hoe laat ik mijn boodschappen aan huis bezorgen?

  • Je bestelt alle benodigde boodschappen zonder moeite met je tablet, PC of smartphone.
  • Vervolgens kies je een bezorgdag + tijdstip.
  • Vrijdag op tijd, om 10:30, dinsdag in de middag om 15:30 of donderdag in de avond om 19:15.
  • Steeds vaker beslis je dit zelf.
  • Bij de meeste bezorgdiensten betaal je lekker makkelijk achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso kan vaak ook gewoon.
  • Check www.prima.be voor alle belangrijke informatie rondom boodschappen bezorgen Prima

Prima Pick-up Point

Liever de boodschappen zelf afhalen? Ook dan bestel je gewoon je boodschappe online. Via een boodschappen afhaalpunt pik je de boodschappen zelf op. Nieuwsgierig of er een Pick-up point van Prima beschikbaar is? Aan het begin van de pagina lees je meer over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Prima Pick-up points. De afhaalpunten vind je doorgaans in de winkels en op wegen waar veel verkeer komt (bijv. langs de A32). Bekijk dus snel of er al een Prima pick-up-point in de buurt geopend is. Of wellicht een afhaalpunt bij je kantoor. Alle gekozen boodschappen (als bijv. Verstegen Strooier chili ringen en Grana padano pittig kaasschaafsel) zijn bij elkaar gepakt en staan al klaar. Alles wordt netjes in jouw wagen geplaatst. Binnen 7 minuten zit je weer op de weg. Je bepaalt zelf het afhaalmoment. De voordelen zijn enorm! Controleer dus direct of en welke Prima pick-up points er bij jou in de buurt geopend zijn.