Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Sligro

Bezorgservice Sligro

Benieuwd naar de bezorgservice van Sligro? Op deze pagina vind je de actuele bezorggebieden. Via internet boodschappen bestellen, en boodschappen bezorgen wordt steeds gangbaarder. Een aantal supers heeft net de bezorgdienst opgestart, en in steeds meer dorpen en steden rijden de bezorgdiensten rond. Wat zijn de laatste ontwikkelingen van de bezorgservice van Sligro? Check de laatste update hieronder. Let op: Online boodschappen bestellen en boodschappen aan huis laten bezorgen is volop in ontwikkeling. Wellicht is de informatie niet helemaal correct. Surf naar de website www.sligro.nl en check of/waar je kunt laten bezorgen. Check je postcode (bijv. 5600BO of 3500QU) en ontdek of de gratis bezorgservice van Sligro al bestaat en of er ook in jouw postcodegebied bezorging mogelijk is. Weten welke online supermarkten langskomen in jouw dorp of stad? Vul jouw plaatsnaam in de zoekbalk in. Zoek bijvoorbeeld op Nollevaux of Noville-les-Bois, en check alle supermarkt bezorgdiensten. Het bijkomende voordeel van shoppen bij de online supermarkt is dat er meer is dan de supermarkt vlakbij. Via de webwinkel van de supermarkt bepaal je zelf waar je de boodschappen doet. Meer supermarkten betekent goedkopere boodschappen! Shop tegen de laagste prijzen binnen schappen zoals Douchegel en Kurkuma. Duurdere boodschappen van bijv. Go-Tan en ook Lion koop je online goedkoper! Bekijk dus snel of de Sligro bezorgservice al bij jou beschikbaar is! Bekijk ook het laatste nieuws over de Bezorgservice Attent

Boodschappen thuisbezorgen Sligro

Sligro is een supermarkt met vele vestigingen door het hele land. Een mooi assortiment, veel voordeel, en bijzonder aardig personeel. Maar is dat vandaag de dag voldoende? Boodschappen bezorgen is een dienst waar steeds meer inwoners rekening mee houden. Maar hoe staat het met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Sligro? Consumenten houden niet van gedoe. De hele dag aan het werk en een gezinsleven. De boodschappen halen kost veel tijd. In de auto heen en weer, het zoeken naar de juiste boodschappen (waar vind ik ook alweer Airwick Geurstokjes zalige zomer of De Kroes Turkse pizza dönner?). Om nog maar te zwijgen over de kassarij. Het wekelijkse bezoekje aan de super duurt zo 41 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Sligro is dan een uitkomst! Online boodschappen doen doe je in minder dan enkele minuten. Scroll even naar boven en bekijk ontwikkelingen met betrekking tot de bezorgservice Sligro. Komt de bezorgdienst ook bij jou? Probeer de online supermarkt dan gewoon een keer uit.

Hoe maak ik gebruik van een boodschappen bezorgservice?

  • Je bestelt alle producten snel en eenvoudig op je computer of telefoon.
  • Daarna selecteer je een aflevermoment.
  • Zaterdagmorgen om 7:00, maandag rond de middag om 15:30 of vrijdag ’s avonds rond 20:30.
  • Steeds vaker beslis je dit zelf.
  • Bij het gros van de bezorgservices betaal je lekker makkelijk achteraf met de PIN.
  • Automatische incasso is handig als je vaker online bestelt!
  • Ga naar www.sligro.nl voor alle belangrijke informatie rondom boodschappen bezorgen Sligro

Sligro Pick-up Point

Is aan huis bezorgen niks voor jou? Ook dan zijn er mogelijkheden! Dankzij een boodschappen afhaalpunt rij je zelf langs om de boodschappen op te halen. Wil je weten of er een Pick-up point van Sligro beschikbaar is? Aan het begin van de pagina tref je meer details over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Sligro Pick-up points. De afhaalpunten zijn doorgaans gevestigd in de (grotere) vestigingen en naast de snelweg (O.a. naast de A4). Ga dus even na of er al een Sligro pick-up-point in de buurt geopend is. Of natuurlijk in de buurt van je werk. Alle boodschappen die je hebt besteld (bijv. Grand’Italia Pesto alla Genovese of Garnier Essential schuimende reinigingsgel) zijn bij elkaar gepakt en liggen voor jou klaar. Jouw bestelling wordt in de auto gelegd. In minder dan enkele minuten rijd je zorgeloos verder. Je bepaalt zelf het afhaalmoment. Genoeg voordelen! Check nu meteen of en welke Sligro pick-up points er in jouw regio beschikbaar zijn.