Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Smatch

Bezorgservice Smatch

Benieuwd naar de bezorgservice van Smatch? Hieronder proberen wij een actueel beeld te schetsen. Het online bestellen, en het aan huis bezorgen van de boodschappen wordt steeds gangbaarder. Een aantal supers heeft net de bezorgdienst opgestart, en het bezorggebied wordt steeds groter. Wat zijn de laatste ontwikkelingen van de bezorgservice van Smatch? Lees hieronder meer. Let wel: Shoppen bij de online supermarkt en boodschappen laten bezorgen is volop in ontwikkeling. Het is mogelijk dat de huidige situatie veranderd is. Surf naar de website www.smatch.be voor een actueel overzicht. Zoek op je postcode (bijvoorbeeld 8000GV of 6000YR) en lees direct of de gratis bezorgservice van Smatch actief is en of deze ook in jouw omgeving actief is. Weten welke online supermarkten nog meer bij jou bezorgen? Vul jouw plaatsnaam in de zoekbalk in. Zoek bijvoorbeeld op Hoeilaart of Wijer, en maak kennis met de bezorgservices. Het bijkomende voordeel van online boodschappen doen is dat je veel meer te kiezen hebt dan de supermarkt in de buurt. Via de webwinkel van de supermarkt heb je veel keuze. Meer aanbieders nog goedkoper boodschappen doen! Zo profiteer je van de laagste prijzen uit schappen als Anti-kalkmiddel en ook Aardappelpartjes. Boodschappen van merken als IDO en Anchor bestel je online nog goedkoper! Bekijk dus snel of de Smatch bezorgservice ook bij jou bezorgt! Nieuw: alle informatie over de Bezorgservice EkoPlaza

Boodschappen thuisbezorgen Smatch

Smatch is een supermarkt met vele vestigingen door het hele land. Een mooi assortiment, veel voordeel, en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Maar volstaat dit? Boodschappen thuisbezorgen is iets waar meer en meer mensen ook naar kijken. En, wat is de status van (gratis) boodschappen thuisbezorgen Smatch? Boodschappers willen de boodschappen snel in huis hebben. Een drukke werkweek en een gezinsleven. Het bezoeken van de supermarkt kost veel tijd. Heen- en terugrijden, producten zoeken (waar vind ik ook alweer BASIC Aardappelsalade of Gero Palermo groentelepel?). En dan hebben we het nog niet gehad over de rij voor de kassa. Een supermarkt bezoek kost je al snel 52 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Smatch is dan een uitkomst! Online boodschappen doen kost je vaak niet meer dan 24 minuten. Scroll even naar boven en bekijk wat de status is van de bezorgservice Smatch. Is de bezorgdienst bij jou actief? Bestel je boodschappen dan gewoon eens online.

Hoe laat ik mijn boodschappen aan huis bezorgen?

  • Je bestelt alle producten makkelijk en vlot met je smartphone of tablet.
  • Alles gevonden? Dan kies je wanneer je de boodschappen wilt ontvangen.
  • Zaterdag op tijd, om 8:00, woensdagmiddag om 16:45 of donderdag ’s avonds rond 17:15.
  • Er is altijd een geschikt moment.
  • Bij de meeste bezorgdiensten betaal je veilig achteraf met de PIN.
  • Automatische incasso behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Check www.smatch.be voor meer informatie over boodschappen bezorgen Smatch

Smatch Pick-up Point

Geef je de voorkeur aan boodschappen ophalen? Geen enkel probleem! Door middel van een boodschappen afhaalpunt haal je de boodschappen gewoon zelf op. Weten of er een Pick-up point van Smatch bij jou in de omgeving is? Hierboven vind je de laatste updates m.b.t. de boodschappen bezorgservice en de eventuele Smatch Pick-up points. De afhaalpunten zijn doorgaans gevestigd in de supermarkten en naast de snelweg (bijvoorbeeld naast de A27). Controleer meteen of er al een Smatch pick-up-point rondom jouw woonplaats is. Of wellicht een afhaalpunt bij je kantoor. Alle gekozen boodschappen (als bijv. Dettol No touch wasgel navulling sheabutter en Verstegen Pot rozemarijn) zijn bij elkaar gepakt en wachten op jouw komst. Het krat met boodschappen wordt in de auto ingeladen. Binnen 7 minuten kun je jouw weg weer vervolgen. Je beslist zelf wanneer je langskomt. Wat een gemak! Check nu meteen of en welke Smatch pick-up points er bij jou in de buurt geopend zijn.