Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Cora

Bezorgservice Cora

Nieuwsgierig naar de bezorgservice van Cora? Op deze pagina delen wij de laatste updates. Via internet boodschappen bestellen, en het aan huis bezorgen van de boodschappen zijn de laatste tijd enorm populair. Een aantal supers heeft net de bezorgdienst opgestart, en steeds meer inwoners kunnen hiervan profiteren. Wat zijn de laatste ontwikkelingen van de bezorgservice van Cora? Check de laatste update hieronder. Opmerking: Online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen staat niet stil. Wellicht is de informatie niet helemaal correct. Surf naar de website www.cora.be om te zien of en waar er bezorgd wordt. Gebruik de postcode-tool (bijvoorbeeld 8500JM of 6400JS) en ontdek of de gratis bezorgservice van Cora dienstdoet en of er ook bij jou bezorgd wordt. Meer weten over welke bezorgdiensten actief zijn in jouw woonplaats? Met de zoekfunctie vind je jouw plaats. Zoek bijv. op Wichmond of Drachten-Azeven, en check alle supermarkt bezorgdiensten. Het handige van shoppen bij de online supermarkt is dat je niet beperkt bent tot de supermarkten in jouw plaats. Met behulp van de online super heb je weer wat te kiezen! Meer supers betekent spotgoedkope boodschappen! Toegang tot veel aanbiedingen uit categorieën als Fris & fruitig witte wijn en ook Kerstkoekjes. A-merk producten van o.a. Olaz en Frio Food vind je vaak in de aanbieding online. Bekijk dus snel of de Cora bezorgservice ook in jouw straat bezorgt!Tip: lees nu ook alles over de Bezorgservice Cora

Boodschappen thuisbezorgen Cora

Cora is een winkel met veel supermarkten door het land. Een goed assortiment, sterke aanbiedingen, en klantvriendelijk personeel. Maar volstaat dit? Boodschappen thuisbezorgen is een dienst waar steeds meer inwoners rekening mee houden. Hoe zit het dan met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Cora? Mensen houden van gemak. Een drukke werkweek en ook ’s avonds de nodige verplichtingen. Boodschappen doen neemt veel tijd in beslag. Heen- en terugrijden, producten zoeken (waar staat ook alweer Frietbakje of Indonesische wokgroente?). Ook staat er vaak een dikke rij voor de kassa. Het wekelijkse bezoekje aan de super duurt zo 40 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Cora kan flink wat tijd besparen. Online boodschappen doen kost je vaak nog geen 12 minuten. Bekijk hierboven meteen hoe het staat met de bezorgservice Cora. Komt de bezorgdienst ook bij jou? Doe eens gek, en bestel je boodschappen eens via internet.

Hoe werkt boodschappen thuisbezorgen?

  • Je bestelt alle boodschappen comfortabel en supersnel met je tablet, PC of smartphone.
  • Alles gevonden? Dan kies je een aflevermoment.
  • Maandagochtend om 10:45, zaterdag rond de middag om 13:30 of zaterdagavond om 18:15.
  • Er is altijd een geschikt moment.
  • Bij de meeste bezorgdiensten betaal je veilig achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso kan vaak ook gewoon.
  • Ga naar www.cora.be voor alle belangrijke informatie rondom boodschappen bezorgen Cora

Cora Pick-up Point

Is aan huis bezorgen niks voor jou? Ook dan bestel je gewoon je boodschappe online. Met behulp van een boodschappen afhaalpunt haal je jouw bestelling zelf af. Nieuwsgierig of er een Pick-up point van Cora in jouw regio is? Aan het begin van de pagina tref je meer details over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Cora Pick-up points. De afhaalpunten vind je meestal in de winkels en in de buurt van drukke wegen (O.a. naast de A12). Ga dus even na of er al een Cora pick-up-point rondom jouw woonplaats is. Of natuurlijk in de buurt van je werk. Alle gekozen boodschappen (als bijv. Dr. van der Hoog Luxury lotus litchi masker en Oral-B 3d white luxe whitening versneller) zijn door de super bijeen verzameld en staan al klaar. Alles wordt netjes in jouw auto geplaatst. Binnen 4 minuten kun je jouw weg weer vervolgen. Kies zelf het afhaalmoment. Wat een gemak! Ga meteen na of en welke Cora pick-up points er voorhanden zijn.