logo-jumbo-bezorgservice
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn-bezorgservice
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €70
 • 27.000+
logo-plus-bezorgservice
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Supermarkt aanbiedingen

Op zoek naar de beste boodschappen aanbiedingen en acties? Dan is de supermarkt folder hier nog steeds het ideale medium voor. Alle Nederlandse supermarktketens hebben wel een weekfolder met daarin alle weekaanbiedingen. Het is voor consumenten een ideaal hulpmiddel bij het vinden van afgeprijsde artikelen. In de folder vind je namelijke elke week weer een selectie met de beste boodschappen aanbiedingen. Populaire aanbiedingen zijn bijvoorbeeld wasmiddel of alcoholische dranken. De supermarkten hopen dat jij, door deze aanbiedingen, alle boodschappen bij hen komt doen. Mensen kopen doorgaans de boodschappen het liefst bij een en dezelfde supermarkt. Het is onpraktisch om allerlei winkels af te moeten gaan. Klik hieronder direct op een van de supermarkten om de aanbiedingen te bekijken:

Boodschappen aanbiedingen juni 2024

Boodschappen aanbiedingen kun je overigens ook gewoon online bekijken. Dat is handig wanneer je de folders (bewust) niet hebt ontvangen. Bij sommige supermarkten kun je de aanbiedingen zelfs online bestellen. Voorbeelden van supermarkten waar je online kunt bestellen zijn onder meer Albert Heijn, PLUS, Jumbo, Coop, Hoogvliet, Picnic, Boni, Spar, Deen en Vomar. Maar ook flitsbezorgers zoals Gorilla’s, Flink, Getir en Zapp. Het is wel afhankelijk van je postcodegebied of deze supermarkt ook bij jou komt bezorgen. Hoogvliet zit bijvoorbeeld voornamelijk in Zuid-Holland en Noord-Holland gevestigd. Het is, als inwoner van Groningen, dan ook (nog) niet mogelijk om deze boodschappen te laten bezorgen. Terwijl AH, Jumbo, PLUS en COOP in heel Nederland bezorgen.

Reclamefolders van juni 2024

Vroeger bekeken we allemaal de weekfolder met daarin alle acties en kortingen. Tegenwoordig kunnen we deze aanbiedingen ook gewoon via internet raadplegen. Surf naar de website van een willekeurige supermarkt (bijvoorbeeld jumbo.com of plus.nl) en je krijgt direct de aanbiedingen van deze week te zien. Vaak kun je ook wel de folder als PDF downloaden en openen. Zo heb je ook online nog een beetje het gevoel dat je door een ouderwetse folder aan het bladeren bent. Kenmerkend voor boodschappen aanbiedingen is dat deze vaak maar een week geldig zijn. Wacht dus niet te lang en profiteer snel van alle actuele acties en kortingen. Sommige supermarkten bieden speciale aanbiedingen die alleen online geldig zijn. Deze kun je dus alleen online bestellen. Dergelijke aanbiedingen vind je vaak niet terug in de folder. Het kan dus nooit kwaad om de website van jouw favoriete supermarkt met enige regelmaat in de gaten te houden. Zo mis je nooit een aanbieding!


Kan ik de supermarkt reclamefolders online bekijken?

Tegenwoordig ben je niet meer afhankelijk van de supermarkt folders die in je brievenbus vallen. Bij sommige mensen worden sommige folders structureel niet bezorgd. Andere mensen hebben een welbekende “Nee-Nee” stikker en ontvangen ook geen folders. “Het is toch vooral milieuvervuiling” hoor je veel mensen zeggen. Gelukkig is er hiervoor een uitkomst: de online supermarkt folder. Online vind je razendsnel elke mogelijke folder van alle Nederlandse supermarkten. Zo ben je niet meer afhankelijk van de folder die doorgaans bij jou op de mat valt. Online bekijk jij elke mogelijk supermarkt folder waar en wanneer jij dat wilt!

Waarom de wekelijkse folderaanbiedingen bekijken?

De folder is het perfecte middel om alle actuele supermarkt aanbiedingen in de gaten te houden. Het is dan ook niets meer dan een verzameling met daarin de top-aanbiedingen van deze week. Veel folders gaan in op zondag of maandag (Bijvoorbeeld de folder van Albert Heijn en Coop). Andere folders gaan halverwege de week in. De Aldi folder en de Bon folder zijn bijvoorbeeld geldig vanaf woensdag. Let er altijd op dat de weekaanbiedingen maar 1 week geldig zijn. Soms gaan aanbiedingen zo hard dat ze na een paar dagen al uitverkocht zijn. Met name bij non-food producten bij bijvoorbeeld Aldi en Lidl wil dit nog wel eens voorkomen. Staat er dus een aanbieding in de folder die je echt niet wil missen? Wacht dan niet te lang, en ga als een speer naar de supermarkt bij jou in de buurt!

Gelden de aanbiedingen zowel online als in de winkel?

Als je de prijzen van de app en website vergelijkt met die van de fysieke supermarkten dan komen deze tarieven vaak overeen. Soms zijn er bepaalde producten die online goedkoper zijn. Dit heeft dan te maken met een exclusief online aanbod, andere portiegroottes of andere merken / leveranciers. Het is ook zo dat de producten in de lokale winkels soms uitverkocht kunnen zijn. Dat is vaak bij de online supermarkten niet het geval.

Zijn er online only aanbiedingen?

Ja. Hiervoor kun je doorgaans speciale kortingscodes vinden. Er zijn bijvoorbeeld acties waarbij je door middel van een kortingscode gratis bezorging, een gratis product of een bepaald % korting op je bestelling kunt krijgen. Soms worden deze vouchers in de nieuwbrief per email, via social media of via de kortingscode websites verspreid.