Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Plus

Bezorgservice Plus

Alles weten over de bezorgservice van Plus? Op deze website delen wij de laatste updates. De online supermarkt, en de boodschappen bezorgservice zijn de laatste tijd enorm populair. Een groot aantal supermarkten biedt bezorgen al een tijd aan, en veel supermarkten breiden het bezorggebied uit. Hoe staat het met de bezorgservice van Plus? Check de laatste update hieronder. Let op: Shoppen bij de online supermarkt en boodschappen laten bezorgen is volop in ontwikkeling. Het kan zijn dat de info al achterhaald is. Open de website www.plus.nl voor de juiste informatie. Zoek op je postcode (bijvoorbeeld 6600AF / 5000FD) en ontdek of de gratis bezorgservice van Plus al rondrijdt en of ook in jouw plaats bezorgd wordt. Benieuwd welke bezorgdiensten actief zijn in jouw woonplaats? Gebruik dan de zoekfunctie. Zoek maar eens op Courrière of t Loo Oldebroek, en check alle supermarkt bezorgdiensten. Het handige van de online supermarkt is dat er meer is dan de supermarkten in jouw plaats. Dankzij het internet bepaal je zelf waar je de boodschappen doet. Meer keuze betekent nog goedkoper boodschappen doen! Zo profiteer je van de laagste prijzen uit schappen als Afbakstokbrood en ook Doucheschuim. A-merk producten van o.a. Ponche Kuba en ook Mijnlijfolie zij op internet vaak in prijs verlaagd. Kijk dus meteen of de Plus bezorgservice al bij jou komt! Nieuw: alle informatie over de Bezorgservice Match

Boodschappen thuisbezorgen Plus

Plus heeft veel winkels. Veel diverse producten, sterke aanbiedingen, en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Maar is dat genoeg? Boodschappen bezorgen is iets waar steeds meer mensen dankbaar gebruik van maken. Maar hoe staat het met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Plus? Mensen houden van gemak. Een drukke werkweek en ook ’s avonds de nodige verplichtingen. Boodschappen inslaan kost veel tijd. In de auto heen en weer, het zoeken naar de juiste boodschappen (waar staat ook alweer Abdij Pizzabloem of Brownievorm 28×18 cm anti-aanbaklaag?). Ook staat er vaak een dikke rij voor de kassa. “Even” de boodschappen in huis halen kost je zo 30 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Plus is dan een uitkomst! Online boodschappen doen duurt gemiddeld slechts enkele minuten. Bekijk hierboven meteen de laatste updates m.b.t. de bezorgservice Plus. Is de bezorgdienst bij jou actief? Bestel je boodschappen dan gewoon eens online.

Hoe werkt boodschappen thuisbezorgen?

  • Je bestelt alle artikelen makkelijk en vlot met je tablet, PC of smartphone.
  • Vervolgens kies je een bezorgdag + tijdstip.
  • Woensdagmorgen om 10:15, vrijdag in de middag om 15:45 of vrijdag in de avond om 21:45.
  • Steeds vaker beslis je dit zelf.
  • Bij veel bezorgdiensten betaal je lekker makkelijk achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso is handig als je vaker online bestelt!
  • Surf naar www.plus.nl voor alle belangrijke informatie rondom boodschappen bezorgen Plus

Plus Pick-up Point

Geef je de voorkeur aan boodschappen ophalen? Geen enkel probleem! Via een boodschappen afhaalpunt pik je de boodschappen zelf op. Wil je weten of er een Pick-up point van Plus beschikbaar is? Aan het begin van de pagina vind je de laatste updates m.b.t. de boodschappen bezorgservice en de eventuele Plus Pick-up points. De afhaalpunten vind je doorgaans in de (grotere) vestigingen en langs de snelwegen (bijvoorbeeld naast de A10). Ga dus even na of er al een Plus pick-up-point rondom jouw woonplaats is. Of uiteraard vlakbij je kantoor. Alle bestelde boodschappen (zoals Toko Lien Gebakken emping en Grand’Italia Pesto alle olive) zijn netjes uitgezocht en staan al klaar. Het krat met boodschappen wordt in de auto ingeladen. In slechts een paar minuten rij je volgeladen weer weg. Kies zelf het afhaalmoment. Het is gewoon super handig. Bekijk nu zelf of en welke Plus pick-up points er voorhanden zijn.