logo-jumbo-bezorgservice
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn-bezorgservice
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €70
 • 27.000+
logo-plus-bezorgservice
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Flitsbezorgers vergelijken

Wil jij de boodschappen supersnel laten bezorgen? Dan kan je kiezen voor een van de beschikbare flitsbezorgers. Flitsbezorgers zijn razendsnelle supermarkt bezorgservices die de boodschappen vaak binnen 10 minuten aan huis bezorgen. Bekende bezorgdiensten zijn Gorillas, Flink, Zapp en Getir. Zij zijn op dit moment vooral actief in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en breiden in rap tempo uit. Het grote voordeel is dat je al jouw benodigde boodschappen supersnel in huis hebt en dat je de deur niet uit hoeft. Op deze pagina leggen we je precies uit hoe het werkt, waar je op moet letten en vergelijken we de Flitsbezorgers. 

Flitsbezorging in het kort:

 • Flitsbezorgers bezorgen de boodschappen binnen 10 – 20 minuten aan huis
 • De meest bekende bezorgdiensten zijn Gorillas, Flink, Zapp en Getir
 • Ze bezorgen met name in grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam
 • Flitsbezorgers werken met een heel laag minimum bestelbedrag en vaste lage bezorgkosten 
 • Daarnaast hanteren ze zeer ruime openingstijden. Je bestelt hier van ’s ochtends vroeg tot middernacht
 • Het aanbod is wat kleiner dan bij traditionele supermarkten, de prijzen liggen ongeveer gelijk
SupermarktMin. bestelbedragBezorgkostenOpeningstijden
GorillasGeenVanaf €,18008:00 – 23:00
Flink€5,00Vanaf €1,8008:00 – 00:00
Getir€10,00€1,8008:00 – 00:00
ZappGeen€,1,8024 uur p/dag
Nederlandse Flitsbezorgers vergelijken april 2024

Snelle boodschappenservice

De boodschappen thuis laten bezorgen is iets wat steeds meer Nederlanders doen. De nieuwste trend is dat we onze boodschappen supersnel willen laten bezorgen. Een toenemend aantal snelle boodschappenservices maakt dit mogelijk. Bedrijven als Gorillas en Flink bezorgen al jouw benodigdheden van groenten tot snacks en van een vers ontbijt tot een kant-en-klaar maaltijd binnen minuten bij je thuis. Flitsbezorgers hanteren een ruim aanbod van ongeveer 2.000 verschillende producten. Het aanbod is een stuk kleiner dan de reguliere supermarkt, maar ze bezorgen wel alle essentials: oftewel alle essentiële boodschappen en producten waarvoor je niet meer naar de winkel wilt of kunt gaan. Zie ook: hoe werkt boodschappen bezorgen?

Redenen waarom we de snelle supermarkt bezorgservice gebruiken:

Er zijn tal van redenen om gebruik te maken van een snelle bezorgservice. Ondanks dat we in Nederland een hoge supermarktdichtheid hebben maken steeds meer mensen gebruik van de flitsbezorgers. Het zijn met name de jongeren van 18 tot 35 jaar die regelmatig bestellen bij een flitsbezorgdienst. Maar waarom maken we hier zo graag gebruik van? Hieronder vind je de top-5 redenen

 1. Om de drukte van de supermarkt te vermijden
 2. Voor een feestje of onverwacht bezoek
 3. Omdat ik geen zin heb om de deur uit te gaan
 4. Omdat de supermarkt al gesloten is
 5. Omdat het veel sneller is dan zelf naar de winkel gaan

Wat kan ik bestellen bij flitsbezorgers?

Flitsbezorgers bieden een prima assortiment met ongeveer 2.000 verschillende producten. Je vind hier al je benodigde boodschappen van alle bekende A-merken. Denk aan groente, fruit, dranken, snacks, ontbijt, avondeten maar ook huishoudelijke producten of drogisterijartikelen. Hieronder vind je de top-10 meest bestelde productcategorieën:

 1. Avondmaalijd (bijv. kant-en-klaar of ingrediënten)
 2. Snacks en tussendoortjes
 3. Fruit
 4. Drankjes (ook alcoholvrij)
 5. Ontbijtproducten
 6. Lunch
 7. Huishoudelijke producten
 8. Cosmetica
 9. Babyartikelen
 10. Dierenvoeding

Uitleg: hoe werkt snel boodschappen bezorgen?

Veel mensen vragen zich af: hoe kunnen mijn boodschappen zó snel en zó goedkoop worden bezorgd? Het lijkt inderdaad onwerkelijk, maar toch is het mogelijk dat jouw boodschappen binnen 10 minuten voor de deur staan. Flitsbezorgers werken namelijk op een heel efficiënte manier. Nadat jouw bestelling is verzonden wordt deze razendsnel klaargemaakt in een darkstore rondom de stad. Vervolgens bezorgt een rider jouw boodschappen supersnel bij je thuis met een e-bike. In de App kan je precies zien waar de bezorger is en hoe laat hij bij jou thuis is. Je kunt aan huis laten bezorgen, maar ook op kantoor of op een andere willekeurige locatie zolang di maar binnen het bezorggebied valt. 

Wat is een flitsbezorger?

Een flitsbezorgers is een supermarkt bezorgservice die de boodschappen binnen minuten bij je thuisbezorgd. Jouw bestelling wordt razendsnel ingepakt in een darkstore en bezorgd per e-bike. In de App kan je live de bezorger volgen.

Welke flitsbezorgers zijn er?

In Nederland kennen we op dit moment 4 flitsbezorgers: Gorillas, Flink, Getir en Zapp.

Hoe snel worden mijn boodschappen bezorgd?

De flitsbezorgers bezorgen de boodschappen gemiddeld binnen 10 tot 20 minuten. De exacte bezorgtijd hangt af van de dag en het tijdstip dat je bestelt. In het weekend en in de vroege avond is het meestal drukker waardoor je dan wat langer moet wachten.

Hoe hoog zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten liggen gemiddeld op €1,80. Vaak betaal je nog een extra toeslag voor kleine bestellingen onder de €15,00. Deze toeslag bedraagt gemiddeld €2,00. Grotere bestellingen vanaf €30,00 worden vaak gratis bezorgd.

Zijn flitsbezorgers duur?

Flitsbezorgers hanteren dezelfde prijzen als in de supermarkt. In de basis is het dus net zo duur als de supermarkt om de hoek. Wel zijn er minder aanbiedingen. Ook betaal je een kleine vergoeding voor de bezorging. Onder aan de streep ben je dus wel iets duurder uit.

Tot hoe laat kan ik bestellen?

De meeste flitsbezorgers bezorgen tussen 08:00 ’s ochtends tot middernacht. Je kunt hier dus de hele dag door bestellen. Zapp bezorgt zelfs 24 uur per dag, je kunt hier dus ook midden in de nacht een bestelling plaatsen.