Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Jumbo

Bezorgservice Jumbo

Benieuwd naar de bezorgservice van Jumbo? Op deze pagina vind je de actuele bezorggebieden. De online supermarkt, en het thuisbezorgen van de boodschappen zijn de laatste tijd enorm populair. Veel supermarkten zijn onlangs begonnen met bezorgen, en in steeds meer dorpen en steden rijden de bezorgdiensten rond. Maar wat is de status van de bezorgservice van Jumbo? Bekijk de actuele status. Let wel: Via internet boodschappen doen en boodschappen bezorgen staat niet stil. Deze informatie is mogelijk niet actueel. Bezoek de website www.jumbo.com en check of/waar je kunt laten bezorgen. Check je postcode (bijv. 6000PP of 8800LA) en ontdek of de gratis bezorgservice van Jumbo al bestaat en of er ook bij jou bezorgd wordt. Weten welke bezorgdiensten langskomen in jouw dorp of stad? Via de zoekbalk navigeer je naar jouw eigen plaats. Zoek bijvoorbeeld op Louveigné of Hoek van Holland, en check alle supermarkt bezorgdiensten. Het handige van online boodschappen bestellen is dat de keuze een stuk groter is dan de supermarkten in jouw plaats. Met behulp van de online super bepaal je zelf waar je de boodschappen doet. Meer aanbieders lagere prijzen! Zo profiteer je van de laagste prijzen uit schappen als Tafeltextiel en Zure zult. A-merk producten van o.a. Kompaan en Danone vind je vaak in de aanbieding online. Bekijk dus snel of de Jumbo bezorgservice al bij jou beschikbaar is! Tip: lees nu ook alles over de Bezorgservice Picnic

Boodschappen thuisbezorgen Jumbo

Jumbo heeft veel winkels. Een mooi assortiment, aantrekkelijke acties, en klantvriendelijk personeel. Maar is dat vandaag de dag voldoende? Boodschappen thuisbezorgen is een dienst waar alsmaar meer boodschappers rekening mee houden. En, wat is de status van (gratis) boodschappen thuisbezorgen Jumbo? Mensen houden van gemak. De hele dag aan het werk en ook ’s avonds de nodige verplichtingen. Boodschappen inslaan neemt veel tijd in beslag. Heen- en terugrijden, producten zoeken (in welk schap staan de Steelpan 16 cm of Maaltijdsalade ger. kip honing mosterd?). En dan hebben we het nog niet gehad over de rij voor de kassa. “Even” de boodschappen in huis halen kost je zo 33 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Jumbo is dan ook iets waar veel consumenten wel oren naar hebben. Online boodschappen doen doe je in minder dan 16 minuten. Helemaal bovenaan deze pagina zie je ontwikkelingen met betrekking tot de bezorgservice Jumbo. Bezorgt de supermarkt ook bij jou? Probeer de online supermarkt dan gewoon een keer uit.

Hoe werkt online boodschappen doen en thuisbezorging?

  • Je bestelt alle benodigde boodschappen makkelijk en vlot op je computer of telefoon.
  • Vervolgens kies je een aflevermoment.
  • Dinsdag op tijd, om 7:15, vrijdag in de middag om 13:15 of dinsdagavond om 20:30.
  • Er is altijd een geschikt moment.
  • Bij het gros van de bezorgservices betaal je veilig achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Ga naar www.jumbo.com voor alle belangrijke informatie rondom boodschappen bezorgen Jumbo

Jumbo Pick-up Point

Geef je de voorkeur aan boodschappen ophalen? Ook dan bestel je gewoon je boodschappe online. Via een boodschappen afhaalpunt haal je jouw bestelling zelf af. Wil je weten of er een Pick-up point van Jumbo bij jou in de omgeving is? Op deze pagina tref je meer details over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Jumbo Pick-up points. De afhaalpunten vind je doorgaans in de winkels en langs de snelwegen (bijvoorbeeld naast de A38). Bekijk dus snel of er al een Jumbo pick-up-point in jouw omgeving is. Of uiteraard vlakbij je kantoor. Alle bestelde boodschappen (zoals Excellent Pasta tagliatelle groene en witte pasta en Hak Zwarte bonen) zijn netjes uitgezocht en wachten op jouw komst. De complete order wordt keurig in de koffer ingeladen. In minder dan luttele minuten rijd je zorgeloos verder. Kies zelf het afhaalmoment. Het is gewoon super handig. Check nu meteen of en welke Jumbo pick-up points er in jouw regio beschikbaar zijn.