logo-jumbo-bezorgservice
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn-bezorgservice
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €70
 • 27.000+
logo-plus-bezorgservice
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl bezorgservice

Ben jij een fan van de Lidl supermarkt? Dan weet je misschien dat je hier heel voordelig boodschappen kunt doen. Lidl is een zogenoemde discount supermarkt. Dat betekent dat ze voornamelijk huismerken en budgetlabels verkopen en minder focus hebben op de a-merken. Toch kun je ook bij Lidl heerlijke en luxe boodschappen bestellen. In Nederland zijn er honderden filialen verspreid over het hele land. Er is dus altijd een een supermarkt in de buurt. Je kunt vaak goed parkeren bij een Lidl.

Wat is kenmerkend voor Lidl?

Wellicht weet je wat we bedoelen als we het hebben over dozen en smalle gangen. De reden dat deze winkels zo goedkoop kunnen zijn heeft alles te maken met de lagere kosten van hun filiaal en operationeel proces. Zo worden veel producten in de schappen in de doos getoond. Ook zijn de rijen heel smal. Zo kunnen er veel mensen in een klein gebouw en kunnen er veel producten worden uitgestalt. Ook kan het zijn dat je wat langer moet wachten bij de kassa. Vaak beschikken de shops over minder kassa dan vergelijkbare supermarkten uit het a-segment.

Online boodschappen doen bij Lidl: kan dat?

Ja, je kunt bij lidl online boodschappen bestellen. Het gaat daarbij echter wel om het non-food assortiment. lidl heeft een aparte webshop waar je producten zoals gereedschap, elektrische apparaten, schoonmaakmiddelen, tuinartikelen, planten, wijn en andere producten kunt bestellen. Helaas bezorgen ze nog geen versproducten en boodschappen uit de supermarkt aan huis. Dus ja; Lidl heeft een bezorgservice maar voor een klein deel van hun assortiment. Wil je ook foodproducten bestellen? Bekijk dan het aanbod van Gorillas, Albert heijn en Crisp.

online supermarkt lidl

Aanbiedingen en promoties

Elke week ontvang je misschien thuis al wel de folder van Lidl. Daarin staan veel producten die in de aanbieding zijn. Denk aan wasmiddel, brood, snacks, drinken, vleeswaren en lekkere producten. Vaak zijn de boodschappen bij Lidl al blijvend laag geprijsd, maar er zijn vaak ook nog extra promoties. Denk aan discounts zoals 1+1 gratis of 3 halen 2 betalen. Je moet dus altijd goed kijken in deze supermarktfolder om te profiteren van de lage prijzen. Plan je wekelijks boodschappen goed in en verdeel deze mogelijk over verschillende winkels om zo goedkoop mogelijk te kunnen shoppen. Bekijk ook supermarkt bezorgdiensten in Haarlemmermeer en Den Bosch.


Wat zijn de bezorgkosten van de lidl webshop?

Lidl-Shop biedt een uitgebreid assortiment van producten aan in de categorieën Mode, Wonen & slapen, Klussen
Auto & motor, Tuin, Keuken & huishouden, Sport & vrije tijd, Elektronica, Speelgoed, Mooi & gezond. Er geldt een bezorgtarief van €4,99. Voor hele zware producten, of met een grote afmeting, wordt een toeslag van €7,99 tot wel €49,99 in rekening gebracht. De bezorgkosten van Lidl variëren dus per product of bestelling.

Wanneer wordt een bestelling bezorgd?

Het mooie van de Lidl-shop is dat je zelf je leverdag kunt kiezen. Doorgaans binnen enkele dagen. Daarbij is het zelfde mogelijk om alles in de avond aan huis te laten leveren. Ook krijg je 90 dagen de tijd om een retourzending aan te maken (retourneren is ook nog eens gratis!).

Waarom kan ik geen boodschappen laten bezorgen door lidl?

Op dit moment is het niet mogelijk om versproducten en houdbare artikelen door lidl te laten bezorgen. Dit heeft te maken met de focus van Lidl op laagste prijs. Het logistieke proces rondom online boodschappen doen en het laten thuisbezorgen van boodschappen door Lidl is nog te kostbaar. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor Aldi die dezelfde keuze maakt.

Kan ik ook een bestelling in de winkel afhalen?

Nee. Het is helaas niet mogelijk om een online bestelling in de winkel af te halen. Verder is het ook niet zo dat online boodschappen kunt doen en deze bij een pick-up-point kan laten afleveren. Je zult hiervoor echt nog moeten wachten totdat er een eventuele volledige online Lidl supermarkt wordt gelanceerd.