Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Coop

Bezorgservice Coop

Alles weten over de bezorgservice van Coop? Op deze pagina proberen wij een actueel beeld te schetsen. Het online bestellen, en boodschappen bezorgen zijn de laatste tijd enorm populair. Een aantal supers heeft net de bezorgdienst opgestart, en veel supermarkten breiden het bezorggebied uit. Hoe zit het nu met de bezorgservice van Coop? Bekijk de huidige situatie hieronder. Let wel: Online boodschappen bestellen en de boodschappen thuis laten bezorgen staat niet stil. Deze informatie is mogelijk niet actueel. Ga naar de site www.coop.nl om te zien of en waar er bezorgd wordt. Check je postcode (bijv. 1800FT of 7000NX) en achterhaal of de gratis bezorgservice van Coop actief is en of er ook in jouw postcodegebied bezorging mogelijk is. Nieuwsgierig welke online supers nog meer bij jou bezorgen? Vul jouw plaatsnaam in de zoekbalk in. Zoek bijvoorbeeld op Ulrum of Liège, en maak kennis met de bezorgservices. Het voordeel van shoppen bij de online supermarkt is dat de keuze een stuk groter is dan de supermarkt in de buurt. Met behulp van de online super heb je veel keuze. Meer aanbieders nog goedkoper boodschappen doen! Toegang tot veel aanbiedingen uit categorieën als Opbergartikelen en Aftersun. Boodschappen van merken als Haust en ook Dutimon bestel je online nog goedkoper! Bekijk dus snel of de Coop bezorgservice al bij jou komt! Ook online beschikbaar: Alles over de Bezorgservice Spar

Boodschappen thuisbezorgen Coop

Coop is een keten met veel winkels. Een mooi assortiment, aantrekkelijke acties, en klantvriendelijk personeel. Maar is dat vandaag de dag voldoende? Boodschappen thuisbezorgen is een service waar steeds meer mensen ook naar kijken. Maar hoe staat het met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Coop? Mensen houden van gemak. Een drukke baan en een druk gezin. Het bezoeken van de supermarkt kost tijd en energie. Heen- en terugrijden, het zoeken naar de juiste boodschappen (waar staat ook alweer Oosterse wokgroente of Aardappelpuree met boter voordeel?). En soms lijkt het net of iedereen boodschappen doet op hetzelfde moment. Het wekelijkse bezoekje aan de super duurt zo 47 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Coop kan flink wat tijd besparen. Online boodschappen doen duurt gemiddeld slechts 18 minuten. Helemaal bovenaan deze pagina zie je ontwikkelingen met betrekking tot de bezorgservice Coop. Brengt deze supermarkt de boodschappen bij jou thuis? Koop je boodschappen dan gewoon eens bij de internet-supermarkt!

Hoe werkt online boodschappen doen en thuisbezorging?

  • Je bestelt alle artikelen makkelijk en vlot op je computer of telefoon.
  • Vervolgens kies je wanneer je de boodschappen wilt ontvangen.
  • Zaterdagochtend om 10:00, zaterdag in de middag om 15:30 of donderdag ’s avonds rond 20:15.
  • Vaak bepaal je zelf de bezorgdag.
  • Bij veel bezorgdiensten betaal je veilig achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso is handig als je vaker online bestelt!
  • Ga naar www.coop.nl voor meer informatie over boodschappen bezorgen Coop

Coop Pick-up Point

Vind je boodschappen bezorgen niet handig? Geen enkel probleem! Door middel van een boodschappen afhaalpunt haal je de boodschappen gewoon zelf op. Wil je weten of er een Pick-up point van Coop bij jou in de omgeving is? Bovenaan de pagina lees je meer over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Coop Pick-up points. De afhaalpunten vind je doorgaans in de supermarkten en langs de snelwegen (Denk aan punten langs de A59). Ga dus even na of er al een Coop pick-up-point rondom jouw woonplaats is. Een afhaalpunt bij je werk is ook ideaal. Alle bestelde boodschappen (zoals Prodent Tandpasta softmint en Treets Nourishing spirits hand wash) zijn door de super bijeen verzameld en staan op jou te wachten. De complete order wordt keurig in de auto gezet. In minder dan luttele minuten zit je weer op de weg. Kies zelf het afhaalmoment. De voordelen zijn enorm! Bekijk nu zelf of en welke Coop pick-up points er in jouw regio beschikbaar zijn.