COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Lidl

Bezorgservice Lidl

Alles weten over de bezorgservice van Lidl? Hier vind je de actuele bezorggebieden. De online supermarkt, en het aan huis bezorgen van de boodschappen wordt steeds gangbaarder. Een aantal supers heeft net de bezorgdienst opgestart, en in steeds meer dorpen en steden rijden de bezorgdiensten rond. Hoe staat het met de bezorgservice van Lidl? Lees hieronder meer. Opmerking: Shoppen bij de online supermarkt en boodschappen laten bezorgen is volop in ontwikkeling. Het kan zijn dat de info al achterhaald is. Bezoek de website www.lid.nl voor de juiste informatie. Zoek op je postcode (bijvoorbeeld 3200ER / 8700QR) en ontdek of de gratis bezorgservice van Lidl dienstdoet en of ook in jouw plaats bezorgd wordt. Meer weten over welke online supers nog meer bij jou bezorgen? Met de zoekfunctie vind je jouw plaats. Zoek bijv. op Freloux of Berneau, en check alle supermarkt bezorgdiensten. Het voordeel van online boodschappen doen is dat je niet beperkt bent tot de supermarkt om de hoek. Dankzij het internet is de keuze enorm. Meer keuze betekent lagere prijzen! Pak de hoogste korting op producten uit categorieën zoals Kiwi en ook Brie. Boodschappen van merken als Claerkampster en ook Remia vind je vaak in de aanbieding online. Kijk dus meteen of de Lidl bezorgservice ook in jouw straat bezorgt!Nieuw: alle informatie over de Bezorgservice Nettorama

Boodschappen thuisbezorgen Lidl

Lidl is een supermarkt met vele vestigingen door het hele land. Veel diverse producten, sterke aanbiedingen, en klantvriendelijk personeel. Maar is dit afdoende? Boodschappen thuisbezorgen is een service waar alsmaar meer mensen ook naar kijken. Maar hoe staat het met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Lidl? Mensen hebben vaak maar weinig tijd. Een drukke werkweek en een druk gezin. De boodschappen halen kost tijd en energie. In de auto heen en weer, producten zoeken (waar vind ik ook alweer Bleekselderij of Gero Palermo gebaksvorkje?). En dan hebben we het nog niet gehad over de rij voor de kassa. “Even” de boodschappen in huis halen kost je zo 34 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Lidl kan flink wat tijd besparen. Online boodschappen doen kost je vaak nog geen 12 minuten. Check bovenaan de pagina direct de laatste updates m.b.t. de bezorgservice Lidl. Brengt deze supermarkt de boodschappen bij jou thuis? Koop je boodschappen dan gewoon eens bij de internet-supermarkt!

Hoe maak ik gebruik van een boodschappen bezorgservice?

  • Je bestelt alle artikelen zonder moeite op je computer of telefoon.
  • Boodschappen in je winkelmand? Dan kies je een aflevermoment.
  • Woensdagmorgen om 9:15, zaterdag rond de middag om 16:15 of donderdagavond om 19:15.
  • Tegenwoordig kun je dit nauwkeurig aangeven.
  • Bij veel bezorgdiensten betaal je veilig achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso is vaak ook mogelijk.
  • Surf naar www.lid.nl voor meer informatie over boodschappen bezorgen Lidl

Lidl Pick-up Point

Liever de boodschappen zelf afhalen? Ook dan kan je online je boodschappen doen. Met behulp van een boodschappen afhaalpunt haal je jouw bestelling zelf af. Wil je weten of er een Pick-up point van Lidl bij jou in de omgeving is? Op deze pagina vind je actuele informatie over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Lidl Pick-up points. De afhaalpunten zijn doorgaans gevestigd in de winkels en langs de snelwegen (bijvoorbeeld naast de A65). Bekijk dus snel of er al een Lidl pick-up-point in de buurt geopend is. Een afhaalpunt bij je werk is ook ideaal. Alle boodschappen die je hebt besteld (bijv. Kesbeke Kleintje pittige piccalilly of Demak’up Original ronde wattenschijfjes) zijn bij elkaar verzameld en liggen voor jou klaar. Jouw bestelling wordt in jouw wagen gelegd. In slechts enkele minuten rij je volgeladen weer weg. Selecteer zelf een moment dat je het op komt halen! Het is gewoon super handig. Ga meteen na of en welke Lidl pick-up points er in jouw omgeving aanwezig zijn.