Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Match

Bezorgservice Match

Benieuwd naar de bezorgservice van Match? Hieronder delen wij de laatste updates. De online supermarkt, en het thuisbezorgen van de boodschappen wordt alsmaar populairder. Voor veel supers is boodschappen bezorgen niets nieuws meer, en het bezorggebied wordt steeds groter. Maar wat is de status van de bezorgservice van Match? Lees hieronder meer. Opmerking: Via internet boodschappen doen en de boodschappen thuis laten bezorgen zit enorm in de lift. Het is mogelijk dat de huidige situatie veranderd is. Bezoek de website www.supermarche-match.be voor een actueel overzicht. Voer je postcode in (bijv. 5300RX of 1700MP) en kom erachter of de gratis bezorgservice van Match actief is en of deze ook in jouw omgeving actief is. Benieuwd welke online supermarkten nog meer bij jou bezorgen? Gebruik dan de zoekfunctie. Zoek bijvoorbeeld op Wijster of Sint-Gillis-bij-Dendermonde, en check alle supermarkt bezorgdiensten. Het voordeel van de online supermarkt is dat je niet beperkt bent tot de supermarkt in de buurt. Dankzij het internet is de keuze enorm. Meer keuze betekent nog goedkoper boodschappen doen! Shop tegen de laagste prijzen binnen schappen zoals Naanbrood en pappadum en Rose. Duurdere boodschappen van bijv. Chovi en ook Conqueror koop je online goedkoper! Check dus meteen of de Match bezorgservice ook bij jou bezorgt! Bekijk ook het laatste nieuws over de Bezorgservice Dirk

Boodschappen thuisbezorgen Match

Match is een keten met veel winkels. Een goed assortiment, sterke aanbiedingen, en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Maar is dit afdoende? Boodschappen bezorgen is een service waar steeds meer boodschappers graag gebruik van maken. En, wat is de status van (gratis) boodschappen thuisbezorgen Match? Mensen houden van gemak. Een drukke werkweek en ook ’s avonds de nodige verplichtingen. Het bezoeken van de supermarkt kost tijd en energie. In de auto heen en weer, alle boodschappen op je lijstje vinden (waar moet ik zijn voor de Dr. Oetker Ristorante speciale of Verse snelkook aardappelen vastkokend?). En soms lijkt het net of iedereen boodschappen doet op hetzelfde moment. “Even” de boodschappen in huis halen kost je zo ruim een uur. Boodschappen aan huis bezorgen door Match is dan een uitkomst! Online boodschappen doen kost je vaak nog geen 13 minuten. Bekijk hierboven meteen hoe het staat met de bezorgservice Match. Brengt deze supermarkt de boodschappen bij jou thuis? Bestel je boodschappen dan gewoon eens online.

Hoe werkt boodschappen thuisbezorgen?

  • Je bestelt alle producten snel en eenvoudig met je tablet, PC of smartphone.
  • Boodschappen in je winkelmand? Dan kies je een aflevermoment.
  • Vrijdag op tijd, om 11:15, dinsdag rond de middag om 13:00 of woensdag in de avond om 18:45.
  • Steeds vaker beslis je dit zelf.
  • Bij het gros van de bezorgservices betaal je veilig achteraf met je pinpas.
  • Automatische incasso kan vaak ook gewoon.
  • Surf naar www.supermarche-match.be voor alle mogelijkheden/voorwaarden van boodschappen bezorgen Match

Match Pick-up Point

Geef je de voorkeur aan boodschappen ophalen? Ook dan bestel je gewoon je boodschappe online. Met behulp van een boodschappen afhaalpunt haal je jouw bestelling zelf af. Nieuwsgierig of er een Pick-up point van Match in jouw regio is? Op deze pagina tref je meer details over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Match Pick-up points. De afhaalpunten vind je meestal in de supermarkten en in de buurt van drukke wegen (bijvoorbeeld naast de A79). Bekijk dus snel of er al een Match pick-up-point bij jou in de buurt is. Een afhaalpunt bij je werk is ook ideaal. Alle producten die je besteld hebt (bijvoorbeeld QVS Luxe bad spons rond (peb brown) of Weleda Amandel verzachtende reinigingsmelk) zijn netjes uitgezocht en liggen voor jou klaar. Alles wordt netjes in de koffer ingeladen. Binnen 6 minuten zit je weer op de weg. Je beslist zelf wanneer je langskomt. Het is gewoon super handig. Bekijk nu zelf of en welke Match pick-up points er voorhanden zijn.