COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

bezorgservice Albert Heijn

Bezorgservice Albert Heijn

Benieuwd naar de bezorgservice van Albert Heijn? Op deze website bekijk je wat de actuele status is. De online supermarkt, en het thuisbezorgen van de boodschappen wordt alsmaar populairder. Een groot aantal supermarkten biedt bezorgen al een tijd aan, en in steeds meer dorpen en steden rijden de bezorgdiensten rond. Hoe staat het met de bezorgservice van Albert Heijn? Bekijk de huidige situatie hieronder. Opmerking: Shoppen bij de online supermarkt en boodschappen laten bezorgen staat niet stil. Het is mogelijk dat de huidige situatie veranderd is. Open de website www.ah.nl voor de juiste informatie. Check je postcode (bijv. 2300QM / 6800MM) en ontdek of de gratis bezorgservice van Albert Heijn actief is en of ook in jouw plaats bezorgd wordt. Weten welke online supermarkten verder in jouw woonplaats bezorgen? Via de zoekbalk navigeer je naar jouw eigen plaats. Zoek bijvoorbeeld op Hillegem of Zundert, en je vindt de bezorgdiensten. Het bijkomende voordeel van online boodschappen doen is dat je veel meer te kiezen hebt dan de supermarkt vlakbij. Met behulp van de online super is de keuze enorm. Meer supermarkten betekent goedkopere boodschappen! Shop tegen de laagste prijzen binnen schappen zoals Hamlappen en ook Meergranen rijst. Producten van merken zoals LUCY en ook Graves Superieures bestel je online nog goedkoper! Bekijk dus snel of de Albert Heijn bezorgservice al bij jou beschikbaar is! Tip: lees nu ook alles over de Bezorgservice Vomar

Boodschappen thuisbezorgen Albert Heijn

Albert Heijn is een supermarkt met vele vestigingen door het hele land. Een mooi assortiment, lage prijzen, en bijzonder aardig personeel. Maar volstaat dit? Boodschappen thuisbezorgen is een service waar meer en meer consumenten dankbaar gebruik van maken. Maar hoe staat het met (gratis) boodschappen thuisbezorgen Albert Heijn? Mensen hebben vaak maar weinig tijd. De hele dag aan het werk en een gezinsleven. Het bezoeken van de supermarkt kost veel tijd. In de auto heen en weer, de hele winkel afstruinen (waar staat ook alweer Schilmesje recht of Rauwkost compleet bietensalade?). En dan hebben we het nog niet gehad over de rij voor de kassa. “Even” de boodschappen in huis halen kost je zo 56 minuten. Boodschappen aan huis bezorgen door Albert Heijn is dan ook iets waar veel consumenten wel oren naar hebben. Online boodschappen doen kost je vaak nog geen 14 minuten. Check bovenaan de pagina direct wat de status is van de bezorgservice Albert Heijn. Is de bezorgdienst bij jou actief? Bestel je boodschappen dan gewoon eens online.

Hoe maak ik gebruik van een boodschappen bezorgservice?

  • Je bestelt alle boodschappen comfortabel en supersnel op je computer of telefoon.
  • Alles gevonden? Dan kies je wanneer je de boodschappen wilt ontvangen.
  • Vrijdagochtend om 11:15, woensdag in de middag om 12:15 of maandag in de avond om 19:30.
  • Vaak bepaal je zelf de bezorgdag.
  • Bij veel bezorgdiensten betaal je veilig achteraf met de PIN.
  • Automatische incasso kan vaak ook gewoon.
  • Ga naar www.ah.nl voor alle mogelijkheden/voorwaarden van boodschappen bezorgen Albert Heijn

Albert Heijn Pick-up Point

Liever de boodschappen zelf afhalen? Ook dan bestel je gewoon je boodschappe online. Met behulp van een boodschappen afhaalpunt pik je de boodschappen zelf op. Weten of er een Pick-up point van Albert Heijn in jouw regio is? Hierboven lees je meer over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Albert Heijn Pick-up points. De afhaalpunten zijn vaak de (grotere) vestigingen en in de buurt van drukke wegen (O.a. naast de A35). Controleer meteen of er al een Albert Heijn pick-up-point rondom jouw woonplaats is. Of natuurlijk in de buurt van je werk. Alle bestelde boodschappen (zoals Witte peper heel of Oma’s appelmoes met kaneel) zijn bij elkaar verzameld en staan al klaar. De complete order wordt keurig in jouw wagen gelegd. In minder dan 7 minuten rijd je zorgeloos verder. Je beslist zelf wanneer je langskomt. Wat een gemak! Check nu meteen of en welke Albert Heijn pick-up points er voorhanden zijn.